Röntgen


Var på röntgen idag. Skulle ha varit där 10:20 och det skulle ta en timme hela undersökningen.

Men först vid 10:40 fick jag en liter kontrastvätska att dricka, detta trots att jag var där strax efter 10.

Jag fick dricka så mycket jag kunde på 15-20 minuter. Drack mer än hälften, men det dög inte. Så jag fick hälla i mig större mängd av det på knappt 5 minuter. Hade lust att säga, ”men du sa ju att jag skulle så mycket jag kunde, vilket jag gjorde!”. Men höll tyst om det.

Fick dricka resten medan jag låg på britsen. Fick en lite injektion med. Det kändes varmt i ansiktet först och senare i armarna, innan värmen (med lite stickning) spred sig neråt.

Gick på toa och kissade innan jag gick till bussen. Fick vänta 10 minuter på bussen och jag bra kissnödig när jag klev av och skulle göra bussbytet. Gick till närmaste stället, Sibylla och kissade och kände mig tvungen att köpa nåt för att jag var kissnödig.

Så jag käkade en smaklös mat innan jag gick hem. Fick gå på toa så fort jag kom hem.

Ja, vi får vänta på resultatet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.