Var till vårdcentralen idag.


Var till vårdcentralen idag.

Varför jag fått mer värk nu får kirurgavdelningen i Värnamo avgöra tyckte läkaren.

Under tiden, under helgen får jag ta Papaverin för att se om minskade tarmkramp hjälper. Detta då värken intensifieras runt en halvtimme efter matintag. Visserligen kunde han inte så mycket om Gastric bypass, men …

Sen tyckte han att jag ska ta Omeprazol en halv timme innan maten, 2 gånger om dagen. Så jag köpte ett litet paket Omeprazol, 20 mg. Får lägga undan Omeprazol 40 mg under helgen för att se om det hjälper.

Om det inte hjälper under helgen så får jag höra av mig igen så får de skicka remiss till Värnamo 😦

Orkade inte säga så mycket emot och diskutera. Nu testar jag under helgen och se hur det går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.