Räcker bensinen tro #8


Var lite fundersam om jag skulle åka idag eller ej, hade ont i magen sedan igår kväll. Men det lättade och jag bestämde mig för att dra iväg vid 09. Vid 12 kändes det ännu bättre i magen, tills jag stannade och åt vid 15, nu är det som det var igår o i morse.

Det var annars 16-19 º , precis lagom som jag vill ha det. I början hade jag värmen på i handtaget, sen behövdes det inte och jag bytte t o m till sommarhandskarna 🙂

Var till Motala och vände. Från Motala blev det lite grusväg till Borensborg. Lite mer grus blev det till Trehörna.

Runt Trehörna var det nära krock. Fick möte med någon typ jordbruksmaskin. Nitade och flyttade mig snabbt till sidan, någons uppfart. En stund senare kom det ännu en sådan, med släp. Den var ännu bredare och täckte nästan hela vägen. Återigen stannade jag vid någons uppfart tills även denna passerade.

Tankade i Hästolmen och åkte med samma tank (nästan 25 mil) innan jag tankade vid näst närmaste mack. Var lite orolig att bensinen inte skulle räcka till till Jönköping annars.

Tankade 6,46 & 10,07 liter. Mätarställning: 19100. 32,1 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.