Hjo, kostig, …


Var helt slut igår kväll och däckade tidigt i soffan. Flyttade mig till sängen när jag vaknade för att flytta till soffan vid 04. Har nu fått ont i den vänstra skulderbladet med, men inget huvudvärk 🙂

Var till Hjo och vände. Hade tänkt att köpa fisk & skaldjurssallad. Men de har tydligen stängt på söndagar!

På vägen till Hjo så tog jag en ny väg som blev typ en kostig, 2 bilar kunde inte mötas där, men det gick bra att passera en lite fyrhjuling.

Det var jobbigt att köra där tyckte jag. Massa med rötter, lerig på sina ställen. Det gick inte att vända direkt så jag fortsatte rakt fram tills jag såg baklyktorna på en bil 🙂 Jippi, det finns en väg ut härifrån och jag slipper stanna nånstans och be Waze/Google om hjälp.

Det blev lite bredare väg tills jag såg flera bilar parkerade på höger sida längre fram och bilen jag hade följt svängde mot vänster. Säkert folk som ska plocka svamp tänkte jag tills jag såg ett jaktlag sitta och fika längst fram 😮

Skit, är det vändplan där? Är det jakt på G? Är det inte imorgon älgjakten börjar? Det jag ju där jag åkte idag för att slippa vara ute under jaktperioden.

Den bil jag hade följt hade nu parkerat i det som visade vara en kurva. Jag tänkte att jag vänder vid jägarna, men när ja kom fram såg jag att det var en kurva och vägen fortsatte till vänster.

Jag stannade i alla fall och stängde av musiken. 2 av de reste sig upp och kom fram till mig. Jag är nog lite vilse sa jag, är jag mitt i en jakt frågade jag.

Nä, än var det ingen jakt och vart skulle jag? Ja, du, kanske till Hjo (hade inte riktigt bestämt mig för att åka dit då). Det var bara att följa vägen var det, vänster till Habo/Tidaholm & höger till stora vägen och Hjo/Jönköping.

Vi snackade länge och fick frågan om min komradio, … Jag drog vidare och började känna igen mig, japp, jag var nära fiskodlingen. Puh. varför jag tog jag grusvägar, efter regn? Lera är inte kul, men mina däck.

Så jag stannade och spolade av hojen efter Bankeryd. Tänkte köpa sushi och äta hemma, men bestämde mig för kinamat  när väl parkerade 50 meter från stället. Tog hem maten och har käkat halva portionen.

Det var 9-10 º och soligt idag.

Mätarställning: 18726. 19,7 mil blev det idag. Tankade 7,98 liter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.