Dålig igen


Måndag e.m. till tisdag e.m. kände jag mig bättre. Sen kom värken tillbaka i magen. Fick väldigt ont efter maten igår, onsdag. Men det var ju segt kött och segt potatis så det är inte konstigt att jag fick problem.

Men det blev värre på kvällen, natten och i morse. Stannade hemma. Värken började släppa efter att jag var på toa för andra gången i morse, men sen åt jag kvarg till lunch. Fick springa på toa 2 gånger till på e.m. Känns något bättre just nu.

Skulle ha gått till naprapaten, men fick frågan om jag kunde byta dag och det gjorde jag som tur var. Får hitta en annan dag som passar mitt schema. Vill helst gå tidig morgon innan mellanmålet och innan lunchen faktiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.