SMC-appen


Kunde redigera texten i mina inspelade rutter 🙂 Det gick inte sist. Så jag har kunnat sätta åäö på mina gamla rutter och namngett städer/orter rätt!

Jag testade spela in en rutt idag.

Provade Inspelning med Aktiv skärm, den drog som väntad mer batteri, men det jag inte gillade var att inspelningen dog helt när jag växlade till kamera och tog ett kort. Visst skärmen var inte aktiv längre när jag växlade, men den borde ha pausats/stoppats inte raderats tycker jag.

Provade Inspelning i bakgrunden. Den drog mindre batteri som utlovad. Men jag tänkte inte på att stanna och fota, så jag vet inte om den beter sig på samma sätt som första alternativet eller ej. Får testa det nästa gång.

Jag är säker på att jag valde blandad väglag (asfalt & grus) men när jag såg resultatet efter att sparat rutten så var det asfalt 😦 Och det gick inte att ändra det. Det enda man kan redigera är namnet på rutten och kommentaren.

Får ta och skicka en feedback om mina tester.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.