Krasslig, …


Har varit krasslig sedan torsdag. Jobbade hemifrån på tisdag och åkte till jobbet idag. Det kändes det bättre i magen och huvudet. Hoppas att det håller i sig, annars är risken stor att jag hoppar av resan till Uppsala nästa vecka.

Det blev långa dagar både igår och idag. Igår var det strul. Hade varit jobbigare om jag inte var tvungen att vila skallen av och till igår. Jobbade av och till till 21-tiden igår. Då var det inte kul med huvudvärken.

Idag gick det bättre. Hade smort nacken med Linnex (det hade jag gjort de andra dagarna med). Kan inte ta Treo/Bamyl då jag har fått magkatarr symptom. Kan inte gå till naprapaten då jag behövt springa på toa.

Men både magen och huvudet var bättre idag. Hade bara lite ont i magen och ingen spring på toa 🙂

Hur som jobbade jag till efter 18 och var hemma innan 19. Lade på SP CU på flertal SQL Servrar.

På vägen hem vinglade jag till lite och tyckte att det kom 2 mopedister, men efter att blinkat snabbt såg jag att det var en bil. Har varit lite yr med i helgen och vinglat till lite 😦

Få se om jag slipper sprängande huvudvärk och toaspring ikväll och imorgon i alla fall.

Det blir långdag imorgon med. Ska lyssna och kolla på Webinar 17-20 imorgon.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.