Det gäller att fasta nu


Det är vattenläckage i området och det gäller att fasta för att slippa springa på toa.

Som tur är har jag inte behövt springa på toa, från andra sidan har jag inte ätit direkt. Det räckte att behöva besöka toan 3 gånger akut idag.

Upptäckte att vattnet börjat sina i köket och ringde till bovärden som inte hade hört något, men han såg att kommungubbar var i närheten. Han ringde upp och bekräftade det jag misstänkt, vattenläckage.

Kommunen hade skrivit på sin sida att vatten fanns att hämta vi mitt hus, men det gjorde det inte. Det visade sig att stå vid ett annat hus, lite gömd där jag inte kunde se det. Dessutom är den en lite tunna, så jag undrar hur länge det räcker till 9-10 trapphus typ 90-100 hushåll.

Hade jag inte varit dålig i magen så hade jag inte varit hemma, utan i Göteborg. Så det är lite typiskt det här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.