Strul


Det var en stressig dag det.

Har varit varit vaken sedan 03:45. Somnade sent gjorde jag dessutom, runt 00. Satt och felsökte till 20:30-21-tiden och kunde inte släppa det och tankarna for runt i skallen.

Tog en omväg till jobbet. Stannade och fotade på 2 ställen vid Munksjön.

Sen var det rivstart, ingen fika och sen och kort lunch (men lunchen blev jag bjuden på!).

Runt 08 upptäckte jag att garagenyckeln var borta! 😮 Vad har hänt? Var jag så jävla trött att jag lade in nyckeln i packboxen, igen? Hade ju gjort det en gång för några år sedan. Vid tillfälle gick jag raskt till hojen, men nä, där låg inte nycklarna, varken i boxen, eller runt omkring hojen.

Ringde till hyresvärden och berättade detta. Jag kunde få nytt lås för 700-800 kr. Vad hade jag för val? Kunde kolla med bovärden om han kunde kolla runt i garaget var tipset.

Men min bovärd har nyss gått på semester och fick tag på vikarierande bovärd. Han var i närheten och var direkt och kollade, men nyckeln satt inte i låset och han kunde inte se att jag tappat det i garaget, om det nu satt kvar i kättingen. Han var och hämtade ficklampa, men kunde inte se det. Han var till kontoret och hämtade nyckel, och kollade runt där, men nä., det låg ingen nyckel där.

Jag fick välja att byta låskolv nu eller senare (det kunde ta några dagar att få den utbytt). Vad ska ställa hojen under den tiden?

Har ju reservnyckel. Han kunde släppa in mig garaget med taggen och jag kunde ta mig till kontoret och köpa en tagg till. Detta innan 16.

Så jag stressade igenom jobbet och drog strax efter 15. På vägen till hojen kom jag på att jag hade stannat och fotat. Kan det ha ramlat ner där?

Först till sista stället jag hade stannat, nä, där var den inte och sen tillbaka, köra runt i cirkulationsplatsen och till första stället jag hade stannat och där låg nycklarna på parkeringen 😀 9 timmar senare dessutom!

Så jag ringde tillbaka till bovärden och berättade att jag hittat nycklarna och var supertacksam för all tid han lagt på att hjälpa mig med detta 🙂

Så första arbetsveckan började inte lugnt direkt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.