Lämnade in hojen på lagning


Åkte och lämnade in hojen på lagning i morse. Det var 6-8 º samt disigt på sina håll. Rätt så läskigt på sina ställen, det syntes inte något på backspeglarna, solen låg lågt och solvisiret/solglasögonen immade igen av och till.

Fick möte på gamla Nässjövägen, innan kyrkan. En bil körde om en annan bil i dimman och jag råkade se den när jag var på väg in i dimman. Lyckades nita i tid och han körde in i rätt fil.

Fick en lånehoj, en MT-07 🙂 Det var den lägsta de hade, men det passade mig perfekt, tills jag klev på den. Jävlar var högt fotpedalerna satt! 😮 Satt de så högt på min gamla med? Men efter några mil så hade jag inte ont i magen längre och kroppen hade anpassat sig.

Efter att ha varit på stan och ätit mellis kom jag hem för att vila magen lite och dumpa de tjockare handskarna. Hade ett par handskar inne i skyddsvästen!

Får väl ta en tur om en stund. Hojen blir klar i bästa fall efter 16, om allt går bra. De hör av sig.

Får kanske kontakta Svedea och berätta om mitt finger som inte blir bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.