Hojen blev inte klar idag


Hojen blir inte klar idag, så jag får åka med lånehojen tills den är klar imorgon.

Åkte först mot stan och försökte reka var den lägenhet jag ska titta på imorgon ligger. Tror mig veta var den ligger nu.

Åkte sedan iväg och käkade lunch för att dra mot Omberg, men vände vid Ödeshög. Mellan Sund och Äng fick jag samtal att det kunde bli tajt att hinna fixa hojen idag. Ingen fara, jag har ju lånehojen så de fick jobba i fred. Körde då hemåt, var redan bra trött i ryggen. Jag sitter inte så skönt på MT-07 längre! Den känns helt annorlunda, knän sitter högt och trycker mot magen. Försökte stå och köra, det kändes inte bra det heller. Nyare modellen av MT-07?

Det var nära att bli påkörd med. Närmade mig en stopplinje, så jag saktade ner när det kom bil farandes över stopp-linjen, alltså på min sida av vägen. Han hade kommit från Jönköping/Forserumshållet och svängt i en mörk kurva in mot Källeryd.

Som tur var hade jag motorbromsat och saktat ner runt 50 meter innan korsningen, annars hade han kört på mig. De borde rensa lite i buskagen där tycker jag.

När jag kom hem upptäckte jag att det var helt stopp i E4:an. Olycka, igen?

Det blev runt  30 mil med MT-07:n idag. Glömde nollställa trippmätaren innan, tankade 6,05 liter i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.