Räcker bensinen tro #7


Testade för att se hur långt jag kan komma på en tank. Bensinen tog slut efter 26,9 mil. Den gick på reserven i 2 km innan jag tankade. Då tankade jag 10,98 liter. Hade tankat 5,3 liter innan jag åkte mot Hjo.

Köpte en surdegsmacka och åt mellis vid VMCK/Domsand. Hade tagit av mig jackan när jag skulle tillbaka till hojen och väl uppe vid VMCKs lokal upptäckte jag att min varselväst var borta. Då fick jag gå ner till vattnet igen och upp igen i backen. Då var jag svettig. Hade tappat västen 10 meter efter att jag hade börjat gå.

Var till Hjo sedan och åt en skaldjurssallad. Hade fått ont i magen efter mackan, det hade lindrats. Fick ont imagen efter maten med, det kändes bra efter ett par timmar.

Fick stanna för 2 kattungar som inte hade vett att flytta på sig. Var nära på att köra på en huggorm, fy vad rädd jag blev när jag såg att det var en orm!

Det var småkyligt i början, men det kändes bättre efter ett tag.

Mätarställning: 15074. 27,3 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.