Sov längre, gjorde dålig affär


Sov längre i natt, detta trots att jag somnade 19-19:45! Behövde väl det.

Även idag tog jag en omväg till jobbet.

Jag slapp regnet på vägen hem, men det både åskade och regnade bra en stund på e.m. Få se om det blir mer av den varan ikväll.

Fick till slut hem den fläkt jag hade skickat efter för 2 veckor sedan. Den skickades från Luxemburg. Jag trodde att den var större, men den var inte så stor. Hade kunnat få med den i packboxen faktiskt, så det var onödigt att gå hem, byta om och gå t o r de 800 metern!

Ser nu att jag betalat mer än dubbelt för den, drygt 1000 kr kostade den min, medan det fanns billigare CoolAir att köpa. Inte prisvärt alls. Visst den kyler om man står väldigt nära. Min andra fläkt får hjälpa till. Så dålig affär blev det.

Man ska ha den vid sängen eller på skrivbordet/köksbordet. Inte i ett stort rum på lång avstånd. Det var inte riktigt så jag trodde att den var. Från andra sidan jag gjorde knappt någon vidare sökning på nätet. Det var varmt och jag skulle ha något.

Får skaffa mig bättre grejer nästa år, innan sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.