Svettigt, …


Det var ännu svårare att sova i natt, det var alldeles för varmt 😦 Lade på ett lakan i soffan och ”sov” där.

Gick upp 04:15 och startade fläkten som hade timern hade stängt en kvart tidigare.

Drog hemifrån tidigare och hamnade i Bankeryd och Domsand. Gick ner till sjön och var sugen på att hoppa i, men hade inte med mig badbyxor och badlakan så åkte jag till jobbet. Var bra svettig när jag kom till jobbet och då var det bara +19 º.

Det var ännu svettigare när jag skulle hem. Som jag inte var tillräcklig svettig så håll jag på att fästa de här jävla väskorna igen. De vill inte haka på 😦 Det går bättre om jag sprejar kedjevax  på fästen.

Svettig stod jag och monterade in skydden i jackan. Funderade om jag kan skippa ett lager, skyddsvästen. Provade jackan efter att ha duschat, nä skydden sitter löst i jackan så då plockade jag ur dem från jackan och var nästan lika svettig som innan duschen. Har ju 28,4 º inne.

Men men, det vänder om dryga veckan, när jag går på semestern. Då lär det bli kyligt och det efterlängtade regnet lär ju vräka ner i de 4 veckor jag har semester!

För första gången fick jag se stoppljusen in action, de som är uppsatta före de avsmalnade sträckorna. Det var räddningstjänsten som kom. Flyttade mig åt sidan så mycket det gick, men de passerade inte, utan skulle till stranden.

Det kom en till bil senare och stannade en bra bit innan nästa avsmalnade området, men inte heller den skulle passera utan även den svängde inte mot stranden. Hoppas att det inte hänt något allvarligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.