Dags att arkivera mc-byxorna


De byxor jag köpte i maj är alldeles för stora 😦 De åker ner och knäskydden sitter långt mer under knäskålarna nu 😦 Borde ha köpt en storlek mindre då.

Håller på att tvättar byxorna för andra gången på 2 veckor. Förra veckan luktade de svett så jag tvättade de tillsammans med jackan. Jackan hänger i klädkammaren. Det får dessa byxor göra också, om jag inte släpar upp de till vinden.

Får eventuellt ta de byxor som jag fick som ersättning i maj. De tog jag i mindre storlek för jag anade vart det hela lutade, men jag trodde inte att det skulle gå så fort som det gjorde. Tänkte att de mindre byxorna kan jag kanske ha till hösten eller nästa år.

Billigt är det inte, att gå upp och ner i vikt och åka hoj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.