Nära idag, halka, …


Mötte 6 bilar på fel sida av väg igen, en hade inte ens genat i en kurva för han kom från raka med sin suv. Såg att 2 av dessa hade ont i örat och höll handen på örat medan de körde, samma som killen igår. Den sista var det väldigt nära, det tog ett bra tag innan han flyttade på sig till rätt sida av vägen. Handen var på tutan, men jag hann aldrig,

Jag får byta däck på tisdag med, i alla fall bakdäcket. Så jag får hushålla med milen till dess.

Fick brev från vårdcentralen, alla mina värden var normala. Så, ja, jag får åka till akuten om det händer igen, vad nu var gallan eller njuren, Hoppas jag slipper det.

Har rätt så ont i ryggen idag. Lindade fingret i morse och åkte med det inlindad. Fick på mig handsken och det gick bra att köra.

Det blev en hel del grusvägar, för att slippa oljegrus och blödande asfalt. Det verkar så att de har lagt på oljegrus runt Rusken i alla fall.

Stannade för 2 harar innan de behagade flytta på sig.

Det var uppemot 32 º idag. Passade på att ta en dopp när jag stannade vid Sandvik för att dricka lite vatten. Det inget folk där. Det gör fortfarande ont i bröstet när jag försökte ta simtag, så det blev inget. Jag var rätt s snabbt upp och klädde på mig och åkte iväg.

Är rätt så slut av värmen, var trött i morse med, sov dåligt i natt, fullmåne igen. Så jag åkte inte iväg förrän vid 09.

Få se om jag tar mig iväg och kollar på kevlarjacka imorgon. Det är för varmt för vanliga kläderna.

Tankade 4,17 & 5,44 l. Mätarställning: 8326. 30,1 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.