Var till vårdcentralen


Något irriterad kom jag till vårdcentralen. Kände mig stressad och en jävla hoj stod så nära så att jag hade svårt att komma fram till min hoj och flytta fram den. Höll på att välta den hojen, men tog emot den. Det var typ 10-15 meter ledig plats till höger om den. Det var 4:e gången detta.

Men jag var stressad innan så detta var sitta droppen.

Hur som helst hann jag fram i tid, men fick sitta en bra stund innan jag blev hämtad.

Efter en del snack och undersökning blev det bråttom att ta sig ner till labben och ta blod och urinprover innan de skulle stänga.

Upp och vänta igen för att få svar på proverna. Hon hade inte skickat alla prover då det var tajt om tid, så jag får gå dit igen imorgon bitti och lämna de andra proverna.

Labbresultatet visade inga fel. Ska skickas till Ryhov med lät det som för ultraljud på njure/galla.

Sen fick jag ta mig till akuten om det hände igen. 4 gånger inom ett dygn var lite väl ofta. Får inte vela så mycket nästa gång (som jag hoppas inte inträffar). Skulle ha ringt efter taxi i lördags. Men men, är man våg och nyss suttit 4 timmar på akuten så …

Tempen var 35,9 º så mina termometer visar inte fel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.