Åkte kortare tur idag


Åkte iväg strax efter 8 idag. Det var redan 21°. Som mest var det 31° medan jag var ute.

Tog med mig kylbagen, köpte en macka en flaska vatten på en mack och drog iväg. Stannade för att äta mellis ett par mil innan Aneby. Det var bara jag där så jag tog mig ett bad, eller 3. Det gick inte att simma. Det gjorde ont i bröstkorgen.

Först funderade jag på att åka mot Mjölby och kanske Linköping och köpa en kevlar jacka. Hamnade på stora vägar och ledsnade. Småvägarna var hade påbörjat blöda, vissa hade det redan gjort och man lagt på grus över det. Halt det med.

Åkte en hel del grusvägar. Hojen var ändå skitig och man slapp blödande asfalt.

Behövde tanka så jag körde in mot Nässjö. Första macken tyckte automaten inte om mitt kort, chip fel 3 gånger så jag körde in i Nässjö och tankade.

Stannade vid en annan mack och köpte en cola att ta med och så åt jag en glass.

Åt runt lite till för att ledsna och åkte hemåt. Tvättade av hojen på väg hem. Det var inte bara jag som skulle tvätta sina fordon. Det var inte kul att vänta i gassande sol på sin tur.

Tankade 8,2 l. Mätarställning: 6109. 29 blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.