Svårt att sova, …


Det går bara att sova på rygg. Inte ens den sida som inte är skadad (höger), går det att sova på. Det måste vara revbenen och inte muskulärt, men vad vet jag, är ju ingen expert direkt.

Nu på morgonen tog jag Alvedon+Ipren. Få se om det blir bättre. Ipren är inte bra för min mage direkt. Men jag tänkte prova det en gång.

I torsdags tog jag hem mc-kläder och stövlarna. Men jag måste nog ta det till jobbet igen. Om jag ska hämta hojen så är tåg som gäller och jag lär åka från jobbet, så måste jag släpa tillbaka allt igen!

Skickade mejl igår om hjälm fanns i min Schubert E1 fanns i min storlek och i så fall vilken färg. Få se om nån svarar. Kom att tänka på att jag inte kan beställa via nätet, då den gamla måste lämnas in vid inköp!

Fläkten gick hela dagen igår. I morse var det 26,2° inne. Jag har dragit ner persiennerna, även i köket. Få se om det hjälper.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.