Bättre, kvitton, …


Jag lyckades inte hitta alla kvitton, bara 1 av 3 hittade jag. Skickade mejl till de och frågade om jag inte kunde få ett kvitto och snabbt fick jag de per mejl.

Jag tog ett kort på det kvitto jag hittade, men det blev inte snyggt. Skickade mejl även till denna handlare, men fakturanummer. Fick frågan vilket datum jag hade köpt den så de fick datumet istället. Hade tidigare loggat in på mina sidor hos de, men såg inte mina ordrar. Är det inte lättare att söka på ett nummer, än på ett datum och leta där bland alla transaktioner? Men vad vet, jag jobbar ju bara med data!

Få se om jag får ett kvitto därifrån.

Fick en blankett från kommunen. Får kolla på det senare. Har ju inte alla uppgifter, om skador, … Det stod inte hur lång tid man har på sig att skicka in det heller.

Annars känns det mycket bättre. Har visserligen tagit Alvedon 3 gånger. Det var dock svårt att sova. Fingret är mycket bättre och huden verkar sått fäste igen.

Få se hur jag gör imorgon. Hade ju tagit ledigt. Ska jag fortsätta vara ledig, eller ska jag jobba nu när jag inte kan åka? Få se hur tråkigt jag får det imorgon!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.