Linköping t o r


Var till Linköping och köpte något jag hoppas slippa använda, en regnjacka!

Jag körde bättre idag, men skötte maten och vilan sämre. Köpte en macka och flaska vatten i Huskvarna. Åt halva mackan i Omberg på morgonen och efter 14 åt jag den andra halvan runt Tåkern. 1/4 av vattnet drack jag. Hittade inget ställe som lockade att äta, det var bara snabbmat (där jag var) och valde att hoppa över lunchen.

Det blir snabbmat snart, korv!

Runtomkring Öjebro hade de slängt på massa med ”grus på tjärbädd” Som tur var så var det inte så varmt så att tjäran börjat sippra ut, så det skvätte bara grus. Innan jag hann reagera, så reagerade hojens antispinn på första stället, sen tog jag det lugnt och satte på mig gula solglasögonen istället för hjälmens inbyggda solvisir. Upptäckte gruset bättre på det sättet.

Får kolla imorgon om jag fått tjära på hojen, men tvivlar på det.

Det var 8-26º idag! Som tur var så blåste det så det kändes inte så varmt.

Mätarställning: 3645. 34 mil blev det idag.

Tankade 7,91  l först. Handlade jackan och innersulor för 1098 kr. Tankade 7,27 l i Linköping och 6,87 l när jag kom tillbaka.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.