Det blev Rukka i värmen


Det blev dyrt idag. Var till Trollhättan och köpte ett par byxor, ett par handskar, … för 4305 kr! Byxorna Rukka RCT, satt mycket bättre än mina andra gör. Rukka Airium handskar satt bra med och hoppas att det kyler bra under sommaren, samtidigt som de skyddar som de ska. Det var väldigt trevliga & hjälpsamma personal. Fick till och med rabatt på hängslen. Få se om hängslen är bra, annars fanns det andra variant med dragkedja att köpa. Får i så fall skicka efter sådana.

Det som inte var lika kul med dessa byxor är att det endast finns en ficka. Men de var kortare än alla mina andra byxor och sitter bättre.

Nu tvättar jag mina gamla byxor och de ska arkiveras tillsammans med de andra par som också är lite för stora efter viktnedgången.

Var en sväng till Kvänum och käkade lunch, mycket stora vägar, som är bra tråkiga, men av och till tog jag både nya och gamla roliga vägar. Få se om jag kommer ihåg de små vägar jag hittade idag, som gör resan till Trollhättan roligare.

Det var upp till 29º och jag är bra slut. Det gick inte att stanna i solen, eller köra in i städer. Jag stannade få tal gånger och drack dålig med, som vanligt.

Tankade ofta (4,75 l, 6,06 l & 7,98 l). Mätarställning: 2888. 42,2 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.