Nära krock, rådjur, hundar, …


Det farligaste som hände var efter Tenhult. Råkade ut för en idiots vänstersväng när jag kom i strax över 80. Fick nita och det gick bra. Hittade inte tutan med fingret så jag skakade huvud åt honom istället. Han kom från Nässjö och stod vid stopplinje ett tag, men körde ut mot Huskvarna när jag närmade mig avfarten.

Annars gick det bra att köra idag. Jag var rätt så trött i ryggen och ögonen på slutet. Pollen är inte att leka med.

Stannade för 2 rådjur och de flydde åt varsitt håll. Stannade även för en ekorre och en katt. En hund som gick lös körde jag sakta förbi. 2 andra hundar försökte hoppa mig, min hoj låter väl för mycket. Jag körde vid bägge tillfälle i ”krypfart” på längst ut på andra sidan av vägen.

Hade tänkt att åka mot Trollhättan först, men körde mot Göteborg för att till slut köra mot Växjö. Dit kom jag inte till heller!

Körde många roliga vägar. 2  hade jag inte kört tidigare. Det blev 3 grusvägar med.

Det var annars mycket grus på asfaltvägarna med. Vissa ställen skvätte upp grus, sånt som jag inte hade sett , eller var det nylagt asfalt? Hur som får man ta det lugnt.

Det kändes lite väl varmt på slutet och svetten rann.

F.o. har jag återhämtat mig från gårdagens klanteri. Lyckades behålla maten  (magen/tarmarna lät väldigt mycket) och somnade i soffan vid 18 av utmatthet.

Mätarställning: 2288. 30,9 mil blev det idag.
Tankade flera gånger: 6,01 l, 4,12 l, 4,72 l.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.