## . ##


Hade tänkt att gå till stan och äta sushi idag, men dels hade jag för ont i fötterna och dels blåste det kallt. Så det blev bussen t o r istället. Gick några hållplatser i alla fall.

De byxor jag hade skickat efter kom till postens utlämningsställe och jag hämtade de på vägen hem.

Var sugen på kyckling så gick tillbaka till centrum och köpte grillad kyckling så jag åt lite av och lade undan 5 portioner.

Hade plockat fram skinka och rostbiff från frysen. Magen tålde inte dessa. Åt en bit skinka till mellanmål i morse och behövde besöka toa flera gånger. Rostbiffen åt jag senare, för en timme sedan och har ont i magen nu.

Köpte lite baklava när jag var till centrum och tog en bit. Tungan och halsen gillade inte nötterna i baklavan = allergin mot pistagenötterna är värre, men jag har inte dött än. Få väl ge bort resten,

Kunde inte släppa en grej i morse, så jag loggade in och jobbade en stund i morse.

Hade sagt att jag kan vara standby utifall det skulle skita sig med uppdateringar som skulle ske under helgen och jag behövde pilla på databaserna, backuperna, … Fick veta att det gick galant så nu är det helg på riktigt 🙂

Redan idag var det köer på motorvägen och vid mig, detta innan Elmia mässan har öppnat. Det lär bli lika kaotiskt i trafiken under påsken.

Hade ju tänkt att åka iväg med hojen, men …, det är inte väder för det. Det hade gått att åka idag, in i stan i alla fall. Men, jag hade inte lust.

Det är åter fullmåne och jag lär sova lite sämre igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.