Varmt, kallt, huvudvärk, magvärk, gnäll gnäll gnäll!


Sov knappt 4 timmar i natt och det är det sammanlagda tiden det.

Så jag var bra trött i morse och på e.m. Innan lunch valde jag mellan pest eller kolera igen. Ganska mycket huvudvärk och svårt att koncentrera mig på jobbet. Så jag tog en Bamyl som hjälpte mot huvudvärken, men påverkade min mage rejält.

Höll på att slumra till på bussen till och från jobbet pga. slmnbristen.

I natt tog jag bort täcket. Jag svettas ju så mycket nu för tiden. Men det var för kallt med bara påslakan så jag tog fram en filt. Få se hur det går att sova i natt. Jag har tunnare täcke som jag kan plocka fram annars.

Nu har jag tvättat täcket inför arkiveringen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.