Linser, pass & id-kort, pollinerad, värk i knä, …


04:30 bokade jag tid för nytt pass och nytt id-kort. Valde 10:10. Var där 09:58 och hann inte sätta mig innan någon frågade om jag hade bokad tid och 10:04 lämnade jag in lokalerna 🙂 Mycket smidigare nu än för typ 5 år sedan där jag satt och väntade i typ 1,5 timmar, om jag minns rätt!

Han kunde inte göra underverk med bilden, men det blev mycket bättre än det som jag hade innan 😉

Men jag fick inte ha buffen på mig och inte heller le och visa tänderna 😮 Hade jag spenat mellan tänderna eller är det nya regler? Nya regler.

750 kr gick det både pass och id-kortet på. Jag ser så ung ut på körkortet så jag tänkte det är bra med id-kort med. Det hade varit risk att inte få ut några paket inom snar framtid tänkte jag.

######

Igår var jag och kollade synen. De nya progressiva linserna satt bra, så jag beställde månadslinser för 3 månader. Få se hur det går med månadslinser. Det blev mycket dyrt, drygt 2000 om jag minns rätt 😮 Var det så dyrt sist? Eller minns jag dåligt? Matade hon rätt? Det visar sig.

Passet + id-kort blir klar  inom 5 arbetsdagar. Likaså linserna.

######

De senaste dagarna har jag vaknat och varit täpp i näsan. Och det är blod när jag snyter mig. Alltså är det pollen som orsakar detta 😦 Inte konstigt att jag känner mig så trött och det kliar i ögonen. Vårkänslor redan.

######

Har haft mycket ont i vänster knä och jag har gått och tänkt vad det är som jag gjort sedan igår. Kom på att jag hade somnat i sängen med höjt knä läge. Det måste vara det.

######

Det har snöat mycket sedan i söndags. Visserligen är en hel del försvann under dagen igår, men det verkar att snön är här för att stanna ett tag framåt 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.