Nässjö imorgon?


Jag vill gärna åka och kolla på en hoj. Frågan är om jag orkar åka imorgon och om jag vågar beställa en utan att ha provkört den? Snart är det mars och jag ha den jag vill ha klar till dess. Vill ju ha lite grejer monterad på den o det kan ta en stund att få hem grejerna.

Undrar hur länge det kommer att vara halt? Det vore skönt att ha provkört hojen.

Få se hur jag gör imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.