Insomnia, värk, jobb, …


Somnade en kvart på kvällen, sen var det kört med sömnen. Somnade inte om förrän 23:30-tiden  Sov sammanlagd 3 timmar resten av natten. Så, jag var bra trött idag. Det blev en del Riesen och en halv kopp kaffe. Nu är hon 19:15 och jag har svårt att hålla mig vaken.

Var på jobbet vid 06 idag mot 06:15 de andra dagarna i veckan.

Jobbade några timmar hemifrån idag. Hade startat en jobb som jag bevakade när jag kom hem. Under tiden jobbet gick kopierade en databas till annan miljö och blev nästan klar med alla behörigheter som olika användare ska ha till scheman. Resten får jag fixa imorgon. Det var grupper som inte fanns i den nya (gamla miljön), men jag var för trött att tänka klart.

Något med dagens lunch som jag inte tålde. Hade ont i magen större delen av e.m., trots 3 * 25000 mg Creon. Men jag kommer inte på vad det kan vara som jag ska undvika i framtiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.