Ringde vårdcentralen som …


Ringde till vårdcentralen som hänvisade till kirurgen som var en återvändsgränd. Vårdcentralen har väl ansett att de inte besitter kunskap för att gå vidare varför skickat remiss till Sjukhus (Ryhov) som studsat tillbaka till vårdcentralen och bett de skicka vidare till kirurgen (Värnamo).

Kirurgen säger att de skär inte i mera och du kan ta smärtlindring. Sen bad jag själv för att komma till dietist, som är brist på.

Sköterskan sa nu, vänta nu, skickades remiss till dietist i Värnamo eller Jönköping? Får ringa på måndag till dietist i Jönköping för att höra om de har fått remiss från Värnamo, eller om jag ska ringa till Värnamo dietisten och be att de skickar det hit till Jönköping?

Kirurgen sa att jag ska höra av mig om jag blev sämre, vilket springet på toa har blivit, sämre alltså, efter nästan all måltid.

Funderar på att hoppa över lunchen, för sen är det många toabesök innan jag får åka hem, när väl vågar lämna lokalerna. Min tidbank är fortfarande på plus som tur är.

Frukost vid 04 och på jobbet innan 06:30. Hur länge orkar jag så? Och sen hemgång 14-16, beroende på besvären.  …

Det måste vara annat fel känner jag. Värken en sak, springet annat.

Just fan, får komma ihåg att tacka nej (ta bort mig från listan) på julbordet. Det kommer inte att gå bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.