Strul, laktos, bränslemätaren


Det har strulat för mig en del idag. Gårdagens patch gjorde att datorn fick blåskärm och kunde inte startas om (boot device). Datorn fick blåsas om och jag fick installera mina program och fixa inställningar. Allt är inte klart, har suttit på möten på e.m.

Är rätt så trött med, har varit vaken sedan 02:30. För mycket laktos fick mig att besöka toa flera gånger.


I måndags hade jag halv tank (3 pinnar) när jag kom hem. Igår hade jag 2 pinnar på morgonen och när jag skulle hem.

Imorse hade jag 4 pinnar när jag skulle åka. Det ändrades till 3 pinnar. Hade 3 pinnar kvar när jag skulle hem. Får komma ihåg att skriva detta till verkstaden när jag sammanställt (tankat fullt och gått på reserven 2 gånger till).

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.