Försäkring, magen, …


Ja, min skadeanmälan godkändes, trots att jag hade skrivit för hög hastighet. Jag krypkörde ner, men ändå hade skrivit ca 10 km/h 😮 Inte fan kollade jag på hastigheten och inte fan körde jag 10, hade precis rullat ner så det kanske var 2-3 km/h och det var nog därför det gick så bra som det gick!

Hur som godkändes det och skadenumret skickade jag vidare till verkstad. Få se när jag kan lämna in den för lagning och däckbyte. Hoppas det blir innan halkan kommer.

#####

Inte heller idag hade jag fått brev från kirurgmottagningen. Ska ta och kolla om det skrivits något i journalen.

#####

Ännu en restaurang hamnade på min svarta listan. Åter igen ljummen och seg mat. Åt en bit och sen tog jag mer sallad och bröd för att bli mätt. Sega köttet gjorde nog att jag fick mer ont i magen, detta trots att jag tog piller direkt på maten. Även hembakade brödet var ljummen och seg. Dit går jag inte flera gånger.

#####

Sopade av hojen från gårdagens lera så det ser någorlunda ren ut.

2 reaktioner på ”Försäkring, magen, …

    • En Italienare och en Grek idag, schnitzel med alldeles för mycket bea.
      I fredags var det KLosterkungen, med rått kött och stekyta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.