APT i Kvänum


Var på APT måndag och tisdag. Det var trevligt och lärorikt. Vi var i Kvänum och idag var vi letade efter nyckelbiotoper . Det var kul, samtidigt jobbigt att veta vad man skulle leta efter (vi skulle hitta 19 olika arter!) 10 hittade mitt team, men det var de  som var duktigare än oss och nån grupp hittade alla 19!

Man kan säga att det var väder. Först var det kallt och det regnade. Men solen tittade fram och promenaden i leriga skogen gjorde mig varm och svettig. Regnkläderna behövdes kan jag säga och de funkade.

Igår bowlade vi efter jobbet, det fanns en bowlings hall i lokalen. Såg många fina vägar så jag jag ta mig dit och undersöka vägarna 🙂

Jag fick ont i magen efter lunchen igår (lax). Middagen gick bra (steak). Frukosten och lunchen idag gjorde ont med. Som vanligt vet jag inte vad som orsakar värken, men mina farhågor besannades inte 🙂

Nu lite vila för imorgon ska jag till Växjö. Tåget går 06:15. Får kolla hur bussarna går.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.