Gränna t o r


Bestämde mig för att åka lite idag. Det var uppehåll när jag gick till hojen och det hade börjat regna när jag körde ut från garaget. Det regnade hela vägen till Gränna (duggregn) och det var dimmigt på sina håll.

Hade tänkt att handla bröd, men det visade sig att deras öppettid hade ändrats till 11. Hmmm, det var typ en timme kvar, ska jag vända?

Äh, jag tar en kopp kaffe och en macka, så jag in på fiket. Medans jag velade vad jag skulle ta så dök bagaren ut och frågade om jag skulle till de sen! Ja, det var därför jag åkt hit sa jag, men ni hade ju stängt nu! Säg till xxx (fikpersonalen) när du fikat klart så att hon meddelar mig och så öppnar jag affären åt dig! Schysst!

Efter att jag hade fikat klart så tänkte jag berätta för henne att jag var klar, men bagaren hade kommit tillbaka till köket, så han gick tillbaka och öppnade åt mig 🙂 Det är  förmånen att vara stammis 😀

Gick sedan in till nästa affären och köpte godis (variant på polkagris) och vände tillbaka hemåt. Innan Bunn fick jag ont i magen (hade ätit hela mackan tidigare) och jag hade inga piller med mig.

Hade tänkt att köpa potatis, kaffe och äpplen, men det var söndagsstängt (det är andra öppettider på hösten, fick jag påminna mig själv om).

Mätarställning: 26000. 10,4 mil (900 m igår) blev det.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.