Blev jag stucken igår?


Undrar vad som hänt med min mage. Jag stannade och kissade i skogen i Omberg igår. Lite senare började det svida vid navel, men jag sket i att kolla., lika när jag duschade, igår kväll och i morse heller. Men nu tänkte vad är det som svider och kliar. Drog upp tröjan och såg svullnaden och rodnaden :O

blev jag stucken av något? Får ta lite hydrokortison och se vad som händer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.