Omberg, Tåkern, 29,8 mil på en tank, …


Åkte iväg 08:15-tiden. Det var dis på sina ställen och 11º. Hade handtagsvärme på i stort sett hela turen. Det var nog 16º när jag kom hem 6 timmar senare. Var till Omberg och Tåkern. 13:00 började det regna, lokalt, men jag gasade mig ur situationen.

Klockan är nu 15:40 och jag ska ta en kopp kaffe. Får laga lunch senare. Har inte vågat äta ute.

Vid ett ställe hade jag 2 pinnar kvar enligt bränslemätaren. När jag startade hojen igen så hade jag bara 1 (E). 2 mil senare när jag stannade så gick den upp till 2 pinnar för att sedan sjunka till 1.

29,8 mil blev det på en tank. 300 meter från macken gick den på reserven. Tankade 10,8 liter.

Mätarställning: 25864. 26,4 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.