Grus på tjärbädd, grusvägar, varselväst, …


Åkte till Nässjö och handlade en varselväst. Den jag använder nu börjar bli sliten och det sket sig med den jag tänkte köpa från Uppsala. Rean tydligen gällde den med 🙂 340 kr efter rabatten.

Fikade sedan. Hade glömt pillren i min andra jacka så jag fick göra resan kort senare när jag fick mera ont 😦

Hade mer än halv tank när jag parkerade och fika. Det stor på E när jag startade hojen för att åka :/ Tankade 6,41 liter och åkte vidare, men resan blev ändå kort pga värk, så jag hade klarat mig tillbaka och inte behövde tanka i Nässjö.

Råkade ut för grus på tjärbädd så jag vände och tog vanlig grusväg istället! Det var visserligen varnat för grusstänk, men det de skyltarna har börjat misstro på vissa sträckor, då flera av skyltarna har varit där i flera månader. Denna väg var inte falskskyltad och jag kom på efteråt att jag såg en orangeskylt för flera vägar som nämnde just beläggningsarbetet. Den skylten var visserligen inte kvar och jag hade glömt bort datumet för själva arbetet. Brukar annars undvika de vägarna i 4-5 efter slutförd arbete, om jag kan.

Och nu regnar det! Vilken tur att jag fick ont i magen och åkte hem 😀

Mätarställning: 25120. 13,1 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.