Läkarbesök


Träffade läkaren idag, en ny då den jag träffat de senaste gångerna var ledig.

Eter att ha berättat historia, som borde stå i journalerna kan man tycka, gjordes en del undersökningar. Det klämdes och hades det. Jag hade fortfarande ont efter att det gått drygt 2 timmar sedan frukost.

Det skrev ut en del prover. Efter att ha lämnat prover började gå tillbaka och märkte då att jag blödde igenom plåstret. Försökte hålla emot med en servett med det gick igenom den med! Jag som inte hade tagit något blodförtunnande medel!

Fick hjälp av en snäll kollega att få stopp på det. Lyckades inte bandagera det själv, saknade tejp för det. Kom på efteråt att jag kunde har använt plåster som tejp! Får göra det nästa gång!

Läkaren är ledig nästa vecka och kommer att höra av sig om 2 veckor. Han tyckte att jag få testa Behepan igen, för att se om jag blir lika dålig igen. Hade tänkt att göra det till helgen utifall jag blir dålig så att jag slipper stanna hemma från jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.