OK med lönen, fel på bränslemätaren, fel behörighet, …


  • Det ordnade sig med lönen. Det visade sig att det jag såg förra veckan är sista lönen från min gamla arbetsgivare. Såg idag en lönebesked om det!Men jag såg inte lönen från min nuvarande arbetsgivare förrän nästa inloggning. Så det blev ”dubbla” lön 😀
  • Men dagen började sämre. Jag kom in i på jobbet. Trodde att det var fel på dörren då nästa person fick samma problem. Gick runt i huset, men det var samma fel där. Men jag blev insläppt av nån av städarna.Skickade mejl och rapporterade felet. Blev hänvisad till de som hand om passage bl a. De fixade det på en gång. Tydligen hade mitt kort varit spärrad från 3 juli. En teori är att detta hände i samband att mina behörigheter togs bort på min gamla arbetsplats.
    Det är nackdelen att byta jobb i samma hus!
  • Jag hade en hel del mejl att gå igenom, detta trots att jag hade läst mejlen av och till under semestern. Det var en del larm (falska som riktiga) som jag fick stänga och försöka hitta en orsak.
  • Ringde till Nässjö och avbokade servicen. Får ta och åka dit och berätta att problem med bränslemätaren kvarstår.Igår hade jag mer än halv tank. I morse stod det E :/ När jag åkte iväg så kröp den upp till halv tank efter några km. Är det fel på ”flottören”?
  • Var och kollade status på min telefon som varit på lagning i 4 veckor. De har inte hittat nåt fel på den! Inget fel på batteriet heller. Telefonen har varit påslagen och batteriet har hållit i 5 dagar utan krasch. Tipset är att inte återläsa backup på den telefonen då det kan ligga något skräp där. Så nu är den återställd som en ny lur.
  • Åt något nytt idag, har inte ätit den rätten där. Super god och super mycket! Tur att jag kunde hejda mig för att äta upp allt. Borde går att få den som barnportion tycker jag. Synd att slänga maten.Såg att flera vände i dörren. Påpekade för personalen att det är måndag idag! Fel tavla med priser satt uppe. Det stod visserligen Helg, men är man inte stammis och vet vad priserna ligger på så tycker man förstås att det är svindyrt att äta där!
  • Har annars haft ont i magen större delen av dagen. Få se vad läkaren säger imorgon.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.