/* . */


Åkte och träffade en fd kollega som var här över natten. Det var trevlig att träffas (irl!) efter så många år. Trevlig att träffa och språka med hans familj med 🙂

Åkte sedan iväg. Det var trafikkaos i Gränna, säkert många som skulle hinna med färjan. De körde nära varandra och det var nära till köolycka mellan 3 bilar. Detta var innan stadskärnan och 40-sträckan. Bestämde mig snabbt att vända. Det var en bra bit mellan mig och husbilen bakom. Körde in i en parkeringen och vände. Fick vänta en bra stund tills det blev lucka i båda körfälten och jag började köra hemåt.

Men sen blev det ett tillbud till vid macken. Bilar som körde nära varandra (förstås) och en som bestämde sig snabbt att tanka, …. De klarade sig de med.

Körde tillbaka och stannade och handlade i Vista Kulle. Fikade med innan jag fortsatte vidare. Funderade att åka runt lite, men huvudvärken blev sämre så jag åkte hem istället.

Väl hemma gick jag upp till vinden med min gamla golvlampa. Skulle vilja slänga flera saker på vinden, det som är mitt vill säga. Har inte bestämt mig hur jag ska göra med sängen än. Det kan få plats där, men det är bökigt att släpa upp den. Får bestämma mig innan slutet på augusti.

Mätarställning: 22630. 11,3 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.