Filmade lite, hare, rådjur, …


Var ute en stund. Hade ont i huvudet så jag vände hem.
Fick nita för ett rådjur. Saktade ner medans en hare sprag vid vägkanten tills den till slut sprang över vägen. Saktade ner för en baby-ekorre, så söt den var. Lite virrig/velig eller så var den våg? Kunde inte bestämma sig vart den skulle!

Även idag kom jag fram till nån korsning där det inte fanns en enda skylt! Vänster eller höger? Denna gång blev det en cirkel så jag kom tillbaka till samma ställe då jag valde att svänga till höger (visste var jag kom fram om jag hade svängt vänster (Klevhult)). Det är typ 4:e gången i år där jag kommer fram en eller t o m 2 korsningar där det inte finns en enda skylt och jag måste gissa var jag är 🙂 Det är kul så länge jag det inte spelar roll vart jag ska. Kan inte vara kul om man vill till nåt ställe och råka köra åt fel!

Monterade på kameran idag. Någon hade stulit en skruv från fästet så jag kunde inte skruva fast kameran (upptäckte det i våras). Hittade annan skruv och monterade den innan jag åkte. Är inte nöjd med placeringen, en bit av kåpan och handtagsskyddet är med på bild. Monterade bort den när jag kom hem. Få se hur jag gör med den i framtiden.

Mätarställning: 222517. 27,8 mil blev det idag.
Tankade 8,43 l i Hok.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.