Nåt fel med lönen


Kollade kontot på banken idag och jag får typ 1/6 del av lönen denna månad! Hmm, vad kan det vara för fel? Loggade in på jobbet och där står annan summa som ska betalas ut, men banken har bara fått 1/6 del :O

Visst jag har ju haft semester denna månad och tillsvidare anställt fr o m 1 juli, men ändå! Framtida insättningar har annars funkat hittills. Bankbytet som jobbet gjorde var ju några månader sedan så det kan inte vara det heller känner jag.

Få se hur mycket jag verkligen får på tisdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.