Hjo, …


Med facit i hand så hade jag kunnat åkt längre/till andra ställen. Det regnade aldrig. Från andra sidan var jag trött, så jag är nöjd ändå.

Efter att ha fikat med några kollegor åkte jag till Carléns för att köpa mig en sallad. Men det visade sig att de har slutat med sallad/mackor och sånt. Istället får man helgkasse, men då det ska beställas innan onsdag. Hade jag tänkt på det så hade jag beställt räksmörgås som jag kunde ha hämtat.

Så jag åkte vidare på den tråkiga vägen till Hjo och åt en räksmörgås där. Åt inte allt och ändå fick jag ont i magen senare, fast inte så jobbigt som det varit tidigare. Tog 2 Papaverin efter vägen och det blev bättre sen.

Jag råkade ut för en bilists vänstersväng. Fick nita, Bilisten vinkade ursäktande. Tur att man har tränat på avrostningen.

Väl tillbaka tvättade jag hojen. Åkte sedan och åt en burgare. Lite ont har jag nu. Avvaktar med Papaverin.

Mätarställning: 22239. 23,8 mil blev det idag. Tankade 3,55 l, 1,76 l & 2,71 l idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.