Är Behepan boven?


Är det Behepan som är boven? Är det en överdos av B12 som orsakar min magvärk?

Jag har börjat ta Behepan i tablettform. B12 finns i Mittval pillren som jag tar dagligen. Dessutom fick jag en injektion i maj som ska hålla till augusti. Så jag skulle kanske ha väntat till augusti med det

Man ska tydligen ta det mellan måltider. Jag har tagit alla pillren samtidigt på morgonen, ”fastande”. Får pilla ur de ur dosetten.

Får kanske sluta med Behepan tills jag träffat läkaren.

Fast det enda biverkning det står i Fass är:

Sällsynta (förekommer hos färre än 1 av 1000 användare): Kraftig överkänslighetsreaktion som kan yttra sig som nässelfeber, hudutslag eller klåda över stora delar av kroppen. Feber och hudutslag av aknetyp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.