Åkte iväg trots ryggvärk, …


Även idag tog jag ner inner-väskorna för att sedan ta upp de när jag kom hem. Stannade inte över nånstans över natten. Idag högg det till i ländryggen när jag höll på med att sätta in inner-väskorna. Bestämde för att åka i alla fall. Det kändes inte som början till ryggskott.

Det var ingen skön tur kan jag meddela. Stannade och käkade burgare (utan bröd). Nån timme senare började det göra ont i magen, ordentligt. Då bestämde jag mig att dra hemåt igen.

Detta var innan det började regna. Det regnade på mig flera gånger. Det blåser mycket med. De fallna träd jag såg igår var bortforslade så jag behövde inte köra förbi dem. En av de, den största var bara undanskuffad så att det låg vid vägkanten bara.

Nu ska jag ta och smörja ryggen och hoppas på bättring. Får se om de hör av sig från vårdcentralen imorgon. Skickade en fråga om gluten och blodprov i förgår (ännu en orsak varför jag inte åkte längre idag heller.)

Träffade 2 från Bikers Mot Mobbning när jag skulle äta. Tyckte att jag kände igen dem!

Mätarställning: 17600, 27,5 mil blev det idag.

Tankade 7,35 l i Skillingaryd (2 pinnar kvar)& 2,43 l vid hemmaplan.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.