Blåser mycket, nya luren, …


Åkte till stan och käkade paella. Åkte sedan runt lite. Laddade telefonen när den nådde 68% och den klarade sig hem.

Stannade för 2 rådjur (en på varsin sida av vägen). Ena hörde mig inte utan fortsatte leta efter mat i diket. Rullade sakta fram till den hörde mig (eller var det lukten) och flydde.

Körde förbi en påkörd huggorm idag. Igår körde jag förbi en levande. Stannade för 2 katter med. Igår stannade jag för en igelkott, men det visade vara en katt som satt hopkurad med sitt byte (näbbmus). Den sprang iväg med sitt byte i munnen när jag närmade mig.

Det var väldigt mycket kvistar och mindre grenar på vägarna idag. Det blåser kraftigt på sina håll. Stannade flera gånger och sparkade iväg/flyttade på flera under turen.

Vid ett annat stopp såg jag att jag fått sms att min nya telefon har kommit 🙂 Åkte direkt till Willys och hämtade ut den. Nu återläser jag backupen till den. Backupen är visserligen från igår, men det ska väl gå. Kan i värsta fall ta en ny backup och läsa över den istället.

Idag hamnade inte bränslemätaren på E och ändå tankade jag mera (7,13 l). Den hamnade nog på halvtank innan jag tankade.

Mätarställning: 17137. 16,9 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.