Alternativ väg till Omberg


Det kändes bättre i magen idag, fram tills jag stannade och käkade en macka (tekaka med skinka). Det känns lite bättre nu, 3 timmar senare.

Annars tog jag en alternativ väg till Omberg idag (Uppgränna-Duvebo-S:t Åby- Heda- Alvastra). Innan Väderstad dog min telefon. Jag visste att det var lite dåligt med batteri. Stannade efter tag för att ladda den. Då hade jag 45% kvar :O Medans jag försökte starta musik och aktivera blåtand, så dog den ige :O Fick liv i den igen och det funkade resten av väg. Nytt batteri och allt :/

Miken till komradion lossnade när jag kom hem, så jag tog upp hjälmen och monterade fast den.

Fick nytta av värmehandtaget idag, Det var max 18°. Hade inte behövt regnjackan dock.

Lite orolig är jag med tanke på antal mil jag kan åka innan jag får göra service på hojen. Får ringa runt lite på måndag för att se om jag kan tid tidigare än 10 juli.

Mätarställning: 16531. 28,8 mil blev det idag. 6,03 l tankade jag Väderstad. 4,17 när jag kom tillbaka. Det var några dagar sedan jag hade smort kedjan, så jag passade på att göra det när den var varm.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.