Kakbuffé, semester, …


Började dagen med att åka runt lite innan jag stannade och köpte en en krans till kakbuffé som vi hade. De som ville skulle ta med sig ”kakor” som räckte till 10 pers! Jag undrade hur det skulle gå om alla verkligen gjorde det? Nu tog inte alla med sig det, men det räckte inte bara till oss utan till folk från andra enheter. Mer än hälften var kvar när jag gick till mitt första möte!

Det blev ingen e.m. idag heller. Hade möten och överlämning. Inte heller blev det tidigare hemgång som jag hade tänkt mig.

Under lunchen var vi och kollade på hojar. Kollegan  som inte kört på 35 år kollade lite och jag tror att han hittade en som han gillar. en ’02:a som 1200 mil :O 1200 mil? Det gör jag på 9 månader!

Det blev en tung packning hem idag. Tog mig det shorts, skor, ägg, alkoholfri öl . Glömde blommorna. De glömde jag, hade inte ens plats i väskorna och boxen. De lär var döda när jag börjar jobba igen efter semestern.

Hur det ska bli med första semesterperioden vet jag inte. Har ju ingen servicetid förrän om 3 veckor, så jag får inte åka runt så mycket som jag vill 😦 Får ringa runt på måndag för att höra om det finns tidigare tid i annan stad.

Hur som är det semester till 24 juli 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.