VVG (Våga Vägra Grus!)


Jag undvek alla grusvägar idag. Vände så fort jag såg att vägen blev grus. Har ju precis tvättat hojen och så roligt är det inte att göra det på nytt dagen efter.

Många nya vägar blev det idag, de flesta roliga 🙂

Blev lite lack när jag tänkte käka efter att ha tankad. Väntade snällt på min tur tills de som var före mig blev servade. Gick till kassan, plockade upp plånboken och tänkte beställa så fort han var klar. Då går han till ett sällskap 3 och tar deras beställning. De som kom in efter mig. Jag som har varseljackan borde synas tänkte jag. så istället för att säga att han glömt mig och jag före det sällskapet och alla andra som kommit in efter mig, så drog jag. Vill de inte ha mina pengar så kan jag ge det till andra.

Drygt 3 timmar senare åt jag i Huskvarna.

Det var nånstans däremellan som jag fick problem med blinkers. Skulle stanna för att ta en sipp vatten (dagens 3:e) som jag märkte att den inte funkade. Hur länge det varit så idag vet  jag, men det funkade när jag körde in där för att käka.

Just nu är jag inte bara trött, har ont utan även sur.

Tankade 6,58 l i Gislaved. 8,06 l  när jag kom tillbaka. Mätarställning: 16054. 39,9 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.