Det blev en kort resa idag


Ja, resan min blev inte så långt som jag hade tänkt mig. Hade för ont i ryggen för att fortsätta, så jag vände i Linköping. Var där och köpte en ny jacka (för 2799 kr) då min gamla hade gått sönder. Trevlig och hjälpsam personal på Handelsboden. En sak som r dålig är att de inte samkör sina register. Registrerade mig på nytt och jag kanske får nu flera

kataloger (finns nog med i Gävle & Stockholms register med).

Jag åt en macka i Omberg (köpte det i Gränna). Behövde tanka (vände och tankade) i Linköping och åt inte så god hamburgare på Sibylla (de var bättre förr!) För delen med sån mat är att man inte föräter sig, utan äter så man blir mätt!

Nu ska jag ta och vila mig känner jag. Möjligtvis en bit mat med.

Tankade 4,49 när jag åkte, 7,66 liter i Linköping. Mätarställning: 13018. 37,8 mil blev det allt som allt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.