Årets avrostning


Åkte till Tranås och frågade om de behövde hjälp med avrostningen. Det var bara 3 instruktörer/aspiranter från SMC där och några från den klubb som anordnade det hela.

Förutom en som fick motorstopp och gjorde en Fari (hamnade under hojen) så gick det bra. Det gick br aför honom med.

Men jag avrostade lite själv med, körde i sista gruppen (blev bara jag och tjej). Det gick bra, men jag var missnöjd med min insats med att gränsla över pucken. Vet att jag klarade av en helt, hur det var med de andra vet jag ej, men tvivlar på att jag jag gjorde som det var tänkt.

Bromsövningen gjorde jag 4 gånger. Första gången bromsade jag inte så hårt som jag kunnat och ABS aktiverades inte till. Dessutom slutade jag hela inbromsningen med att gasa (medans jag stod still!)! 2:a gången gick det bättre, men jag gasade igen. 3:e gången bromsade jag perfekt, hade blicken som de andra gångerna, men jag särade lite på knäna. 4:e gången  satt det. Hade mer än 70 km/h (var däromkring på de andra försöken med), triggade både fram och bak ABS:n. Hade blicken och så höll jag knäna på plats 😉

Fick sällskap hem, lite annorlunda väg. De flesta vägar hade jag kört tidigare, men inte den stora vägen.

Jag lyckade få på mig lite regn under dagen, men annars var det perfekt väder, speciellt när vi var där.

Rätt så sent bestämde jag mig för att äta ute. Sötpotatis pommes var god, fick betala lite extra för det, men det var det värt 🙂

När jag kom hem såg jag att den lilla dörren till garaget var vidöppen. Nån som hade brottåm ut. Så jag fick köra ner, stänga dörren för att kunna öppna porten.

Tankade 6,51 liter, inkl. det som jag spillde på hojen.. Mätarställning: 11865. 19,3 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.